floriade expo 2022 hortus almere stad van de toekomst

nieuws & blog


 floriade expo 2022 hortus almere stad van de toekomst

 Image

*5x duurzame voordelen van Hortus

10 mei 2020

Er zijn veel goede redenen om uit te kijken naar de komst van Hortus. Het wordt een groene en duurzame stadswijk en daarin een voorbeeld voor vele andere plekken op de wereld. Wonen in zo’n duurzame omgeving heeft zo z’n voordelen. Wij hebben 5 voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Lees verder


 Image

*het Hortus bier is bijna een feit

13 maart 2020

Binnenkort zit jij misschien wel met een echte Hortus biertje in je hand. Ja, je leest het goed! In Hortus Almere komt binnenkort een heuse hoptuin én de Almeerse brouwerij Stijl pakt deze kans met beide handen aan; zij planten hun eigen Stijl hop in de tuin.

Lees verder


 Image

*hoe groen wordt jouw 2020

9 januari 2020

Groen doen is aan de orde van de dag en in 2020 zet deze trend stevig door. Hoe zit het met jouw voorbeeldfunctie en groene voornemens? Kan jij nog iets duurzamer leven?

Lees verder


 Image

*ben jij al energie-neutraal?

27 november 2019

Eén hete zomer maakt nog geen klimaatcrisis. Maar op de lange termijn lijkt het zonneklaar: de aarde warmt op: wat betekent dit op korte termijn voor jou? En kan jij er iets doen?

Lees verder


 Image

*hotspots rondom Almere & omgeving

4 oktober 2019

Wil je een dagje lekker op stap, maar wel even een keer iets anders? Onze tip: laat je verrassen door Almere. Lees onze tips!

Lees verder


 floriade expo 2020 hortus almere stad van de toekomst

*de hele wereld kijkt naar almere

22 augustus 2019

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereiding voor de Floriade Expo 2022 is al in volle gang. In dit artikel lees je alles wat je kan verwachten.

Lees verder