floriade expo 2022 hortus almere stad van de toekomst

nieuws & blog


 floriade expo 2022 hortus almere stad van de toekomst

 Image

*hoe groen wordt jouw 2020

9 januari 2020

Groen doen is aan de orde van de dag en in 2020 zet deze trend stevig door. Hoe zit het met jouw voorbeeldfunctie en groene voornemens? Kan jij nog iets duurzamer leven?

Lees verder


 Image

*ben jij al energie-neutraal?

27 november 2019

Eén hete zomer maakt nog geen klimaatcrisis. Maar op de lange termijn lijkt het zonneklaar: de aarde warmt op: wat betekent dit op korte termijn voor jou? En kan jij er iets doen?

Lees verder


 Image

*hotspots rondom Almere & omgeving

4 oktober 2019

Wil je een dagje lekker op stap, maar wel even een keer iets anders? Onze tip: laat je verrassen door Almere. Lees onze tips!

Lees verder


 floriade expo 2020 hortus almere stad van de toekomst

*de hele wereld kijkt naar almere

22 augustus 2019

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereiding voor de Floriade Expo 2022 is al in volle gang. In dit artikel lees je alles wat je kan verwachten.

Lees verder


 duurzame life hacks groene hacks groen is trending hortus almere

*groen doen is trending

25 juli 2019

Weet je nog? Dat je bijna niet hardop durfde te zeggen dat je tweedehands kleding ging shoppen? En als je groente kweekte in je eigen moestuin, dan kreeg je gelijk de stempel geitenwollensok. Dat is nu wel even anders. In de nieuwste blog delen we om onze favoriete groene life hacks.

Lees verder


 hortus almere groen maakt slim en fit groene wijk

*groen maakt je slimmer en fitter

23 juni 2019

Heel Nederland zoekt de natuur op en dat is niet voor niets. Uitwaaien of ‘je hoofd leegmaken’ doe je het best aan het strand of tijdens een wandeling in het bos. Groen om je heen ontspant, maar het gaat dieper.

Lees verder